Сензационно! Корнелия Нинова: Отказвам да подкрепя Румен Радев в скандала с Естония

7 Dni Bulgaria24.10.2020
корнелия нинова, румен радев

Лидерката на БСП Корнелия Нинова сензационно реши да не се забърква в естонския скандал с „Три морета“ и изпълнението на президента Румен Радев.

В студиото на „Дарик“ социалистката предпочете да не се цапа и констатира, че няма достатъчно информация. Позицията й само потвърждава слуховете, че между нея и Радев я няма онази любов от президентските избори.

„Случаят с президента Румен Радев Естония ще се отрази върху авторитета на България. Има дума срещу дума. Не е наша работа да правим оценка на ситуацията, защото има дума срещу дума. Важно е да видим къде е националният интерес на България. Беше създадено напрежение около името на България. Двете страни се замерят с обвинения, които само те си знаят какви са и ние нямаме достатъчно информация, но това създаде отрицателен отзвук на домакинството ни около „Три морета“. Не сме обсъждали в партията, дали ще подкрепим „Три морета“. Няма да кажа моето лично мнение“, коментира сензационно Корнелия Нинова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ