Новият политик Слави го закъса с кинтите, пусна балета си да се чекне за хонорар из кръчми

7 Dni Bulgaria25.10.2020
11

Балерините на Слави Трифонов тръгнаха по участия из чалготеките

Кризата в телевизията на Слави Трифонов, никаквият рейтинг и финансовият колапс са принудили момичетата от „Магаданс“ да тръгнат да танцуват по нощните заведения срещу хонорар. Досега балерините се изявяваха само в шоуто на Дългия, но вече излизат на свободния пазар на нощния живот.

Магаданс“ трябваше да забавляват купонджии другия четвъртък в популярна столична дискотека в Студентски град. Както е известно обаче днес кметът Йорданка Фандъкова затвори всички такива за две седмици.

Балерините не се притеснявали от това, че ще се смесят с потенциално опасни клиенти, тъй като смятат да спазват дистанция и да не позволяват да бъдат доближавани от подпийнали купонджии.

Не е ясно дали целият хонорар ще отива за тях или по добра стара традиция във фирмата сериозна част от него ще отива за продуцента Трифонов.

Междувременно в „Магаданс“ са се  появили две нови момичета. Те са били избрани за част от състава на балета след проведен конкурс.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ