Бременната съпруга на Бареков за битката си с COVID: Повярвайте, не искате да ме видите!

7 Dni Bulgaria25.10.2020
календерска

Личната ми среща с Ковид беше брутална и безмилостна. През две болници, всички възможни симптоми и усложнения, лекарства, кислородна терапия и т.н. Не ми се влиза в детайли просто. Чели сте ги някога за някого далечен. Или сте ги подминали, за да не се натоварвате. И аз правех така. Смятам се за позитивен и спокоен човек без излишни страхове. Просто това НЕ е застраховка.

Това сподели във Фейсбук Мария Календерска – съпругата на бившият евродепутат и журналист Николай Бареков, който преди дни съобщи, че е заразен с коронавируса.

Виждах децата си само на вайбър, без сила и дъх да им кажа “здрасти”. Последствията по дробовете ми, които явно ще лекувам месеци още са неясни, защото живот и здраве, ще могат да ми направят скенер чак като родя. А ренген и магнитен резонанс с 6-месечното ми бебе вече минахме“, пише още Календерска.

„Повярвайте ми, че не искате да видите отделенията “Ковид” нито вие, нито вашите близки. Нито хората в спешното на приемане. И аз няма да пусна снимки, защото това не пожелавам да се вижда. Искрено ви пожелавам да сте здрави! Дори никога да не се разболявате, а ако се разболеете, да минете възможно най-неусетно по този път“, заяви тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ