Красавица разсипа Румен Радев: Бабикянчетата те лъжат, че си голям мъж и ти вярваш!

7 Dni Bulgaria25.10.2020
Калина Паскалева

Виртуална „престрелка“ между Калина Паскалева и председателя на младежите на БСП Петко Димитров предизвика статуса й в социалните мрежи, с който журналистката и писател взе отношение по Естонската афера с Румен Радев.

Като човек, който не се страхува да споделя позицията си, Паскалева изрази възмущението си от безотговорността на президента, укрил факта, че е бил контактен със заразения с коронавирус ген. Димитър Петров преди заминаването си за Естония.

„По-големият проблем на България е, че хора като теб, започнаха да четат морал на хора като Румен Радев… Това е все едно да сравняваш „Лада Нива“ с новата „Q7″

Понякога наистина въображението ти надминава и най.-смелите ми очаквания. Журналистиката трябва да е обективна, ако си решила да си малката Беновска, това е друго… Това е слугинаж от най-висш ранг“, определи написаното от Паскалева шефът на младежите-социалисти. Но получи и достоен отговор: „Спонсорите на БСП са на абонамент в повечето медии. Честно ли вие ще ми говорите за обективност. Смешно е!“

А ето и целия коментар на Паскалева за случилото се по време и след посещението на Румен Радев в Естония:

„Г-Н РАДЕВ, СИЛНИТЕ МЪЖЕ НЕ ХЛЕНЧАТ, НИТО ВЛИЗАТ В РОЛЯТА НА ЖЕРТВА. Отговорете защо Вашата администрация разпространи фалшива новина и ни посрами международно. Радев заминава на посещение в Естония след контакт с позитивен на COVID-19. Президентът на тази страна Керсти Калюлайд отменя срещата си с него и го обявява публично във Фейсбук. Причината е скриването на информация от българската делегация. Като тук няма значение дали тестът на Радев е отрицателен. Часове по-рано неговата администрацията се опитва да прикрие този международен скандал с оправданието, че усложнената обстановка, свързана с разпространението на коронавируса, и невъзможността да бъдат изпълнени всички елементи от предвидената програма са причина за прекъсването на визитата на българския държавен глава. Радев се връща на родна страна, застава като петле пред журналистите и им казва, че е жертва на активно мероприятие и неговите доброжелатели искали да го дискредитират пред света. Колко драматично!

Вероятно той не осъзнава какво петно лепва на държавата ни в момент на световна пандемия. По-важно ли е за Радев да разходи жена си до Естония от здравето на тамошния държавен глава и запазване на добрите дипломатически отношения между двете страни? При положение, че българската администрация дава фалшива официална информация за прекъсването на визитата на бившия роден летец от официалната версия на естонския държавен глава, всеки може да осъзнае какъв международен скандал е роза за България. И последва очакван резултат. Естония слага под карантина всички българи, пристигащи на територията й.

Много е жалко, когато армията на Бабикяновите човечета ти създадат илюзиите, че си лидер, че си държавник, че в световен мащаб имаш някаква тежест, г-н президент. По-тъжното е, че вие вярвате, че сте такъв. Вдигате юмруци и желаете власт, която единствено може да навреди на българския народ. Вие бяхте издигнат на този пост от БСП, подкрепен активна кампания от страна на работниците на обвинени в тежки престъпления олигарси, години наред спонсори на червената партия, с една единствена цел – да пречите на развитието на държавата ни и да прокарвате чужди интереси. С вчерашната си постъпка, г-н Радев го доказахте и пред света. И понеже винаги се представяте за алтернатива на правителството – истинските мъже никога не влизат в ролята на жертва и не хленчат. Схващате ли разликата?“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ