Мъка! Опасността за живота на 6-годишния Марти от Сандански не е отминала

sandanski-incident

Тежко и без промяна остава състоянието на малкия Мартин от Сандански, който преди няколко дни бе прегазен от автомобил на тротоара в града докато играел задено с още няколко деца.

“Не знам какво му е досието на господина шофьор, но за нас вече той е опетнен. Както иска, така да ни нарича. Една мисъл ме гони – защо е избягал. Не е ли видял, че детето е плеснато като рибка на тротоара”, попита бабата. Тя призова хората, като не се чувстват добре, да не сядат зад волана.

“Пускат ги като разберат, че не се чувстсвали добре. Ами сега да ни върнат детето от комата, в която вече е пет ден”, каза бабата на Мартин, пише “Пик”.

Момченцето преди 5 дни беше блъснато от 73-годишния шофьор Стойко Янев, който се движел с несъобразена скорост в затворена за ремонт отсечка.

Инцидентът стана в сряда сутринта. Докато детето било на тротоара и чакало майка си и по-малкото си братче да пазаруват в близкия магазин, е блъснато от 73-годишния шофьор.

Водачът бе задържан и освободен под гаранция от 1200 лева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ