Щерката на соц-милионера Андрей Райчев – (де)Бела Ружа, мята яйца по герба и гази лекарите

7 Dni Bulgaria25.10.2020
13

После пак вярвайте на мошениците от тъй наречения „Галъп“ – България.

Лицето на снимката е Ружа Андреева Райчева, щерка на червения мултимилионер и придворен социолог на всяка власт след Десети Андрей Райчев.

В момента е директорка на „Галъп“ – България“, а по съвместителство – фанатизирана протестърка, най-редовна на площада и ораторка заедно със сина на Бабикян.

Фука се, че мята яйца по герба и Министерство на отбраната и че гори медицински маски.

Страхотно ниво, висока топка. Особено хуманно точно сега, когато масово измират лекари в интензивните отделения. Браво на майката Виза Недялкова, щерка на един от най-зловещите комунистически генерали, личен храненик на Тодор Живков.

Добре я е възпитала!

Интересно, от какво е недоволно това девойче с очевидни обсесивни проблеми от девиантен характер? Може би голф игрищата и курортите на татко й са твърде малко? Може би малко крадоха Кънчовците през прехода?

Малко е било. Трябва още да се краде. За целта – да върнем любимата партия-хранителка на власт. Протеста си, разбира се, легендираме като „битка с мафията, системата и статуквото“.

Срещу какво се бори почитаемата госпожица Ружа? Срещу системата и статуквото, създадени с участието на родителя й, персоналния социолог на Андрей Луканов? Може би се бунтува срещу семейството си

Че таткото Райчев доскоро не излизаше от кабинета на Бойко Борисов. Мъдруваше, съвети и идеи даваше…

Госпожица Ружа се хвали, че е идвала пред офиса на ПИК и е изсипала съдържанието на котешката си тоалетна.

„Да ти е сладко, Недялко“, написала ми.

Нормално е. Типология за богоизбраните и цинични червени принцове и принцеси.

В ПИК истината за далаверите на менте-Галъп и Кънчовците лъсва редовно и систематично. И в бъдеще няма да прощаваме на тези негодници.

Какво ми остава на мен, освен да ида пред лъскавия офис на семейство Райчеви на „Джеймс Баучър“ 23 и да излея реципрочно и органично цялата си натрупана ненавист към социологическите манипулации на двамата Остап-Бендеровци Андрей Райчев и Кънчо Стойчев?

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ