Световноизвестен актьор номинира нашата Мария Бакалова за Оскар!

Мария Бакалова

Ще бъде пародия, ако Мария Бакалкова не спечели Оскар.

Думите са на британския комик Саша Барън Коен и са супер признание за българската актриса, която три дни след премиерата на продължението на комедията „Борат“ вече е световна знаменитост.

Коен скъсва от похвали 24-годишната красавица, която във филма се превъплътява в 15-годишната Тутар Сагдиев, дъщерята на Борат. „Тя е невероятна актриса. За ролята интервюирахме 600 жени от цял свят“, казва Саша Барън Коен. 49-годишният комик обяснява, че Мария Бакалова е избрана, защото била най-големият веселяк от всички кандидатки.

„Тя е един от най-смелите актьори в историята. Ако тя не бъде номинирана за Оскар, това е пародия“, продължава комикът.

В 96-минутната лента има много провокативни сцени и кадри. В повечето от тях почти неизвестната досега на публиката Мария Бакалова играе водеща роля.

Във филма Тутар Сагдиев, известна и като Сара Джесика Паркър, поставя капан на адвоката на Доналд Тръмп Руди Джулиани. Тя се представя за журналист и двама та се срещат в хотелска стая след тяхното „интервю“. Малко след това бившият кмет на Йорк Ню Иорк започва да държи ръцете на младата жена и да й прави комплименти, че изглежда красива. Докато Джулиани ляга на леглото и пъха ръцете си в панталона, Борат влиза в стаята, облечен с розово бельо, и се обръща към смутения Джулиани: „Тя е на 15 г. Много е стара за теб“.

Сцената е заснета през лятото, когато САЩ поотпускат мерките срещу коронавируса.

Освен всичко друго Мария Бакалова получава и достъп до Белия дом по време на снимките на филма и е заснета на метри от Тръмп, пише „България Днес“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ