Вижте защо един от най-известните рапъри у нас остана без книжка (СНИМКА)

Полиция

Един от най-известните в национален мащаб бургаски рапъри – 37-годишният Михаил Митев Ф.О. е останал без книжка след рутинна проверка в жк „Изгрев“.

Бургазлията ще трябва да плати 2000 лв. глоба, а свидетелството му за управление на МПС ще бъде отнето за 2 години, тъй като той е отказал тест за наркотици.

Първоначалната информация за случката, разиграла се около 17 часа в четвъртък е, че рапърът е арестуван пред известно заведение в комплекса и откаран с полиция до най-близкото РУ на полицията. Още тогава репортер разговаря със съпругата на Митев, която е и негов PR, тогава тя категорично отрече: „Няма такова нещо, той в момента дори е до мен“, каза Преслава Пеева. Действително, от пресцентъра на ОДМВР-Бургас също потвърдиха, че той не е бил задържан.

Рапърът е шофирал тъмен на цвят кабриолет Ауди по ул. „Петко Задгорски“, когато екип на Пето РУ го е отбил от пътя в района на заведение „Романс“. Полицаите прегледали за валидност всичките му документи, които били изрядни, но на място бил повикан екип на Пътна полиция, за да се извърши проверка с дрегер и дръг тест.

На втория рапърът категорично отказал да се подложи, което автоматично води до определеното от ЗДвП наказание – 2000 лв. глоба и 2 години без книжка. Информацията бе потвърдена и от пресцентъра на полицията в Бургас.Съвсем възможна обаче изглежда хипотезата Митев да обжалва санкцията. „Излизахме от вкъщи, Мишо беше забравил да включи фаровете и го спряха за проверка. Искаха да го тестват с дрегер за алкохол, не за наркотици, но той отказа. Имаше много свидетели, не знам кому беше нужно да се създава цялата тази драма“, обясни още Пеева.

Бургаският рапър стана известен преди около 10 години с бързия си език, текстовете, отразяващи живота в комплексите и изключителната си активност на хип хоп сцената. Той има редица проекти с някои от най-значимите имена в модерната рап история на България като Dim4ou, DenYo, Bisollini, 2ofUs, Gaza, Керанв, Маната и Jay. През последната година той има редица дуетни изпълнения с половинката си PEEVA, пише Телеграф.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ