След посещението на Борисов: И кметът на Широка лъка е заразен с COVID-19

Коронавирус

Кметът на смолянското село Широка лъка Васил Седянков е с положителен тест за коронавирус, съобщи „24 часа“. Той посрещна миналата седмица премиерът Бойко Борисов и зам.-министър Николай Нанков на 18 октомври. Борисов направи оглед на ремонтирания път Смолян – Девин.

Не е ясно от къде може да съм хванал заразата, аз съм в постоянен контакт с хората, селото е много посещавано. Чувствам се добре засега, нямам температура, каза Седянков.

С отрицателни тестове за коронавирус засега са кметът на Смолян Николай Мелемов и областния управител на Смолян Недялко Славов, които също се срещнаха с Борисов и Нанков при посещението им в Родопите. Мелемов и Славов са се самоизолирали и им предстоят нови тестове.

Припомняме, че вчера бе съобщено, че премиерът Бойко Борисов е заразен с коронавирус. Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов съобщи, че е под карантина.

Президентът Румен Радев е с отрицателен тест за коронавирус.

По-рано днес стана ясно, че депутатът от БСП Кирил Добрев също е заразен с коронавирус.

Преди дни стана ясно, че с коронавирус е заразен и червеният депутат Драгомир Стойнев.

Положителен за COVID-19 се оказа и социалистът Иван Иванов.

Миналата седмица пък депутатът от БСП Росен Малинов беше изгонен от председателя на Народното събрание заради отказ да си сложи маска в пленарната зала.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ