Бойко Борисов с първи коментар след новината, че е заразен с коронавирус

Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов публикува първи коментар във фейсбук след новината, че е заразен с коронавирус. Той обаче не коментира темата за здравословното си състояние, а актуалните политически събития по света и по-конкретно – напрежението между Франция и Турция.

„Големите лидери са големи лидери, защото обсъждат големи проблеми. Не си създавайте излишни такива в трудното време, в което живеем. Търсете диалога, а не конфронтацията. Франция и Емануел Макрон са били и ще продължат да бъдат стълб на европейското семейство. Това заявих пред моя приятел президента Макрон по време на Европейския съвет в Брюксел, това съм казал и на президента Реджеп Ердоган“, заяви Борисов.

„И пред двамата дадох за пример европейска България, която продължава да е пример в отношенията със съседна Турция. Диалогът и уважението са пътят към стабилност и разбирателство в сложни времена като днешните“, коментира още той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ