Жена ошамари Мангъров в „Лозенец“: Убиец! Трупаш пари, докато други умират от изтощение

7 Dni Bulgaria26.10.2020
атанас мангъров
мангъров

Скандалният инфекционист Атанас Мангъров е изял преди броени часове публичен шамар от гневна дама на средна възраст в самия център на София, на метри от частния си кабинет в Лозенец, съобщи в редакцията на Lupa очевидец на случката. Доцентът забързано вървял по улица „Милин Камък“, когато бил пресрещнат от минувачка, която безмълвно го зашлевила в лицето.

Вечният критикар на НОЩ и поддръжник на теорията за „сухите съчки“ бързо се окопитил, но не посмял да подходи агресивно към госпожата, която видимо го превъзхождала с 30-ина килограма живо тегло. Пред шокираните минувачи тя заявила, че е медицинско лице и смята Мангъров за истински престъпник, на чиято съвест лежи смъртта на дузина колеги от началото на коронавирусната пандемия.

Дамата настояла да бъде повикана полиция, която да арестува нея за шамара, а шефа на детското отделение в инфекциозна – за разпространяване на зловредни слухове и дезинформация. „Аз може да съм хулиганка, но вие сте убиец! Трупате пари, докато колегите ви се задушават в скафандрите и умират от изтощение“, викала жената и се опитала да задържи оттеглящия се в неизвестна посока Мангъров.

„В автобуса циганки колкото искаш…“

В крайна сметка нападателката влязла в спор с други граждани, което позволило на доктора да се изсули тихомълком от напрегнатата ситуация. Бясната дама обаче настоявала, че ако го срещне пак, ще му забие нов, по-силен шамар, като междувременно обещала да сезира прокуратурата, БЛС, СЕМ и десетина европейски институции за поведението на доктора.

„Това не е лекар, а фашист. Чухте ли го вчера (В предаването „120 минути“ по Би Ти Ви – бел. ред.) да обяснява как в градския транспорт има „циганки, колкото искаш“? Ако се беше родил половин век по-рано, този щеше да реже крайници в Аушвиц“, не се успокоявала жената.

В крайна сметка ситуацията бързо утихнала, но на Атанас Мангъров може да му се наложи вместо маска, в джоба да носи спрей или друго средство за защита от собствените му колеги.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ