„Не Радев, а Корнелия Нинова спечели президентските избори! Протест вече НЯМА“

7 Dni Bulgaria27.10.2020
корнелия нинова, румен радев

„Протестът се сви, спихна, изчезна. Протестите ги няма, това, което наблюдаваме, е една протестна агония. „Хореографите“ самоубиваха протеста с всяка изминала седмица. Спирането на метрото, тормозените гости в БНТ, хулите по Светия Синод, обругаването на сградите, атаката на парламента. Целият този вандализъм докара протеста до това 100-200 човека да се представят пред обществото като маса“.

Това заяви пред БНТ Калоян Методиев, политолог, бивш началник на кабинета на президента Румен Радев.

„В държавата всички сме равни, пред закона – също. Ако някой си мисли, че на базата на това, че е президенът, премиер, главен прокурор, депутат, е недосегаем и правилата не важат за него, дълбоко е сбъркал. Изведнъж за 24 часа се изсипаха всякакви политици – бивши, настоящи, провалени, евродепутати, какви ли не, кметове, които пускат в публичното пространство, че са болни от COVID-19. Не знам, но е странно съвпадение – днес са едва няколкостотин заразени, изведнъж толкова от тях да се окажат публични личности, свързани с политиката“, заподозря конспирация Методиев.

Хората начело на държавата са тези, които трябва да дават пример, а не да ставаме свидетели на опити да се избяга карантината, да се излъже или да се заобикалят законите.

„От чистачката до президента всички в тази държава имат еднакви права“, подчерта беше Калоян Методиев.

Той обяви още, че Корнелия Нинова е спечелила президентските избори.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ