Ето как Краси Радков ще се опита да вземе хляба на Рачков

Краси Радков

Със собствен спектакъл актьорът Краси Радков ще се опита да детронира колегата си Димитър Рачков. Шоуспектакълът на Радков е заплануван за лятото на 2021 г. и ще е конкуренция на „Забраненото шоу“, с което Рачков жъне успехи през последните години в цялата страна.

По спектакъла на Краси вече се работи с пълна сила. Негов режисьор е Съни Сънински, а сценарист – Иво Сиромахов. За плановете си разказва самият Краси пред Слави Трифонов, на когото остава верен и е част от екипа му вече дълги години.

„Работим усилено по спектакъла и плановете са през лятото на 2021 г. да бъде готов. Нямам мераци за „Арена Армеец“, не мисля, че залата е пригодена за подобен тип събития. Имам желание спектакълът да се играе в по-малки зали в цяла България, както и да става за открита сцена“  разказва Радков пред Дългия.

Шоуто на Краси ще се играе наред с това на Рачков догодина. Двамата комедийни любимци ще бъдат конкуренция, но това не разваля колегиалните им отношения. Рачков и Радков не таят лоши чувства един към друг. Дори напротив, Краси разкрива, че е имал предложение да се включи в спектакъла на колегата си, което е отказал, тъй като не е бил подходящ моментът. Двамата с Трифонов обаче са категорични, че ще подкрепят колегата си и приятел. Слави и Маги Халваджиян заровиха томахавката преди няколко месеца и вече са готови да си помагат взаимно. Подчинените им също ще си подават ръка в трудните времена, в които се намира шоубизнесът в момента. Очаква се Радков да застане на сцената до Рачков като специален гост в „Забраненото шоу“, писаБългария Днес.

Краси разкрива и за друго апетитно предложение, което е отказал, а именно да бъде част от голям спектакъл заедно с редица известни актьори. Слави подкрепя конкуренцията.

Имах предложение да се включа в представление, събрало и много други популярни имена, комедийни корифеи. Между тях и Любо Нейков. Отказах и него, тъй като мислех, че на теб няма да ти е приятно“ – искрено споделя Радков на Трифонов, а Дългия го контрира, че не би имал нищо против. Слави е категоричен, че не е в скандал с никого и няма проблеми с хората, решили да напуснат екипа му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ