Радев, който е разписвал само незаконната заплата на любовницата си, ругае бюджет 2021

7 Dni Bulgaria27.10.2020
Румен Радев

„Правителството предлага разоряващ бюджет и огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури, без обосновка за резултатите от тези харчове“. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти по време на бригадно-тактическо учение на армията „Балканска стена 2020“ на учебния армейски полигон край хасковското село Корен.

Очевидно бившият военен, вече е печен финансист, нищо, че през кариерата си единственият финансов документ, който е разписал, е този за незаконната втора заплатата на любовницата, дето после му стана жена.

„Коментарът ми е, че бюджетът е разоряващ и премиерът знае, че си купува спокойствие и власт с парите на гражданите. Нещо повече – заробва идните поколения с харчовете“, каза държавният глава. Той добави, че още по-тревожното е, че огромните разходи без обществени поръчки се превръщат в правило.

„Примери има колкото искате, те не са отсега, посочи Радев. „Това са нашите пари, на нашите деца и внуци“, обобщи президентът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ