Откриха голямо огнище на COVID-19 в „Мини Марица-изток”!

8

43 случая на коронаварус са регистрирани в „Мини Марица-изток”. Това става ясно от заповедта на изпълнителния директор, която въвежда стриктно спазване на противоепидемични мерки в предприятието.

В най-голямото въгледобивно дружество у нас работят 7200 души. От там обясниха, че е предотвратено разрастването на епидемията и образуването на клъстер. Действа и извънреден щаб, съобщи bTV.

Всички работещи са задължени да носят маски в закрити пространства, извършва се ежедневна дезинфекция и се спазва физическа дистанция между присъстващите, ограничени са несъществените контакти на работните места, пише още в заповедта.

Във всички общи помещения са създадени условия за поддържане на хигиена на ръцете (измиване и/или дезинфекция). При възможност работният процес в административните звена на управлението и клоновете на дружеството се провежда в дистанционна форма.

Ограничен е и достъпът на фирмите, които осъществяват доставки и услуги по договор на територията на дружеството.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ