Радев си отвори устата и пак го заковаха в тежка измама! Този човек защо само лъже? (Фото)

7 Dni Bulgaria27.10.2020
румен радев

Министерството на финансите отговори на критиките на президента Румен Радев във връзка с предложения проект на Закон за държавния бюджет на Република България за 2021 г.

По-рано днес държавният глава заяви, че правителството предлага „разоряващ бюджет и огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури, без обосновка за резултатите от тези харчове“. Оказва се, че Радев пак говори наизуст, че откровено лъже и не е направил нищо, за да спре разоряващият бюджет.

От финансовото ведомството показаха писмо от администрацията на президента, в което липсват  забележки. Документът е разписан от главния секретар на президента – Димитър Стоянов, който е и неговата дясна ръка.

„По повод критичните оценки от страна на президента на Република България Румен Радев за предложения от Министерството на финансите проект на Закон за държавния бюджет на Република България за 2021 г. и Актуализираната средносрочна бюджетна прогноза за периода 2021-2023 г., представляваща мотивите към него, Ви информираме, че Администрацията на президента съгласува документите в съответствие с чл. 32 от Устройствения правилник на МС и неговата администрация без да са изпратени бележки“, се казва в позицията на Министерството на финансите.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ