Българин е един от най-издирваните изнасилвачи и педофили в Европа (СНИМКА)

αστυνομια-1-760x500

„В Европейския съюз на всеки две минути в полицията бива подавана жалба за сексуално престъпление. Тази година най-търсените бегълци от кампанията на Europol са сексуални насилници. Помогнете ни да намерим Пламен Иванов Митрев, издирван за привеждане в изпълнение на присъда с наложено наказание лишаване от свобода.“ Това призоваха от Главна дирекция „Национална полиция“ и показаха снимка на търсения.

Пламен Митрев е един от 18-те в списъка на най-опасните и търсени сексуални насилници.

През 1997 г. той е отвлякъл и изнасилил четири жени. Осъден е за всяко от тези престъпления на общо 14 години затвор. Присъдата е била потвърдена на последна инстанция през 2017 г. Тогава Митрев изчезва.

Преди това в селската му къща са открити жените – голи, бити, вързани с вериги, изнасилени.

Митрев примамва жертвите си във вилата си в софийското село Градец с обещания, че ще подпишат договор с голяма модна агенция, открила за света супермодели като Клаудия Шифър. Момичетата му вярват, защото тогава той е сред най-големите имена в модния бизнес.

Той е бил и продуцент на много популярното преди десетилетия телевизионно предаване по БНТ „Блясък“, персона от хайлайфа, с две висши образования – право и международни икономически отношения.

Жените били оковани и след като Митрев ги изнасилвал, докарал и „клиенти“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ