„Ужасяващо прости свини искат да вземат властта от Борисов!“

7 Dni Bulgaria28.10.2020
калина андролова

Радев е виновен за всичко. Той и зелката Корнелия ще затрият много хора, заради алчността и амбициите си и най-вече заради липсата на обществена отговорност. Те направиха така, че да въвлекат нацията в тотално недоверие, те наеха тролове, които не спират дезинформацията. Дори аз получавам непрестанно съобщения, включително и днес, които идват да ме убедят колко съм заблудена, как няма Ковид, болниците спекулират, че са заети местата, заради източването на здравната каса. Как всичко е една машинация!

Хора, спрете с това финансиране на тролове за дезинформация и фейкове, защото унищожавате нацията. Телевизията на Нинова не спря да бълва простотии и да девалвира доверието в мерките още в началото на кризата. И ако аз съм лекар, никога няма да стъпя в подобен бардак на тъпотията, наречен телевизия на БСП! Вирусът се използва за политически цели без оглед на щетите за нацията.

Целта е да се въведе страната в безобразен хаос, за който, разбира се, да бъде обвинен Борисов, а междувременно, ако ГЕРБ поискат да въведат каквито и да е мерки, ще излязат на протест да горят маски, всички браншове ще протестират, че ги дискриминират, протестърите ще крещят, че искат да им спрат протестите и че Борисов е сатрап и диктатор. Ужасяващи свини искат властта! Само това ще ви кажа.

Аз съм писала силно критични статии за ГЕРБ и Борисов, но този път свинщината от страна на опозицията е пълна и неописуема. А Радев, този наистина не разбира какво точно върши. Опасен, безотговорен, свръхбезотговорен! Невеж, шокиращо невеж, но с необосновани претенции, че е по-умен от настоящата власт! От какво точно Радев разбира?! Преживяваме изявите на един див популист, на който му измислиха лозунг на жаргон!

Дано никога не вземе властта, този е най-лошият възможен вариант за България! Ум като семка от грозде, отговорност – нула, ЕГО – огромно и болно! Унищожителен вариант за политическата ни система. Олигарсите, които го финансират, малко да помислят с главите си. Има и други варианти за финансиране.

Калина Андролова, журналист, във Фейсбук



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ