Унищожиха Цветанов: Без Бойко, ти си просто малка статистическа грешка

7 Dni Bulgaria28.10.2020
цветан цветанов 3

Изключително малка, да не кажа никаква е вероятността Цветан Цветанов да попадне в следващия парламент. Цветанов е производно на Борисов. И сега, когато вече не е, няма никакъв потенциал за каквото и да е електорално постижение.

Това обясни пред политологът Георги Киряков, потърсен за коментар по повод рекордно бързата регистрация на неговата партия „Републиканци за България” вчера.

„Цветанов в момента е в статистическа грешка и сметките му са изключително криви. Той беше силен, когато Бойко Борисов беше над него, защото той му даваше властта и инструментите, с които галеше по главата или тормозеше хора”, добави Киряков.

На въпрос откъде тогава идва убедеността на бившия втори в ГЕРБ, че на предстоящия вот той ще получи 500 000 гласа от избирателите, политологът отговори така:

„Няма новопартиец, който да не използва този речник! Той не може да каже – като гледам социологията, ние нямаме никакъв потенциал, по-добре да зарежем тая работа… Затова измисля някаква число – примерно 500 000, но изобщо не си дава сметка, откъде ще ги вземе”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ