Защо Наталия Кобилкина избяга в Лондон със семейството си?

Наталия Кобилкина

Сексоложката Наталия Кобилкина емигрира в Англия заедно със съпруга си Такив и сина им Филип.

Досега семейството живееше в Атина при нейната свекърва, но и двамата с мъжа й искали да заминат за Лондон. Съпругът й, който се занимава с управление на хотели, си намерил там по-добре платена работа и така сбъднал мечтата на жена си, която винаги е искала да живее на Острова. Амбициозната рускиня успяла да уреди преместването им за пет дни, като не взела никакъв багаж от Гърция и България.

Искала да започне изцяло нов живот със семейството си, затова сега купили нови мебели и вещи за лондонското жилище, в което са под наем. Дълго го търсили и ходили на куп огледи, преди да се спрат на него. От Атина взели само филтъра за вода. Сексоложката веднага поръчала нови пижами за нея и семейството й от английската столица. Ако бизнесът на мъжа й потръгне, са решили да си купят собствен дом там. Вече е наела нова бавачка на Филип, която е англоговоряща и скоро щяла да го запише в популярната верига градини „Монтесори“.

Кобилкина продължава да прави и своите онлайн курсове, но в светските среди се мълви, че сексоложката е сериозно закъсала финансово, защото прави огромни отстъпки на повечето си лекции, които стигат до 80%. Кобилкина сама прзинава, че никога не е предлагала събитията си на толкова ниски цени. Явно кризата покрай коронавируса я е ударила жестоко и едва ли животът й в мрачния Албион ще бъде толкова лъскав, колкото й се иска, пише Галерия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ