Трагедия в семейството на Ани Салич, водещата е в траур

Ани Салич

Ани Салич е в траур след внезапната смърт на своята свекърва.

Майката на бившия й мъж Бранко е починала преди дни, а за кончината й съобщи самият тв продуцент в своя фейсбук профил. От публикацията му става ясно, че възрастната жена се е споминала на 86-годишна възраст, а сърбинът тежко изживява личната си загуба. Макар с бившата си с съпруга след развода да са в обтегнати отношения, тя му изказа съболезнования, отново в социалните мрежи. „Бог да й душа прости, беше блага и силна жена. Светъл й път към другия живот“, пише Ани за своята свекърва.

От думите й обаче не става ясно дали е присъствала лично на погребението, за да окаже подкрепа на бащата на децата си, с когото не са заедно повече от 3 години. Докато двамата все още бяха щастливо семейство, Салич неведнъж е споделяла, че родителите на Бранко се отнасят към нея чудесно и е изключително топло приета от тях. Отношенията с неговата родителка били като между майка и дъщеря и нямало характерните дрязги, които обикновено съпътстват битието на снахи и свекърви.

Именно майката на бившия мъж на новинарката застава до нея в един от най-трудните моменти в живота й изобщо, когато невежи сръбски сръбски лекари едва не убиват неродения все още син на журналистката. През 1999 година, току що навлязла в четвъртия месец на своята първа бременност, популярната водеща постъпила по спешност и с усложнения в болница в Белград. Тогава Ани получила сериозен кръвоизлив и дори загубила съзнание.

Тогава неотлъчно до нея била нейната свекърва, която треперила и за живота на снаха си, и за живота на неродения си внук, пишеРетро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ