Ангел Джамбазки е категоричен: Крепост Европа трябва срещу нелегалната миграция

ангел джамбазки

За крепост Европа, нулева миграция и именна система за личните имена настоя в страницата си във Фейсбук евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Повод за коментара му е вчерашната кървава атака в Ница, Франция.

„Истината тук е една. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Крепост Европа. Християнски корени, християнски празници. Европейска именна система за личните имена. Никакви бради, молли, месчити и прочее. На когото не му изнася – чантата, шапката и откъдето е дошъл“, пише той.

По-нагоре в поста си патриотът допълва:

„Мога да напиша „Казахме ли Ви?“. Защото да, казахме и предупредихме. Тогава разни лошо гледащи разпенени активистки с пяна на уста ни обясняваха колко сме лоши. Колко сме тесногръди, ретроградни и нетолерантни. Колко сме тъмни балкански субекти. Може и да е така, но поне главите са на раменете ни, а не на тротоара в Ница.“  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ