Гала го закъса жестоко с парите, спешно продава дома си

Гала

Финансови трудности са налегнали ТВ ветеранката Гала, която от понеделник е с коронавирус, издават от обкръжението й.

Свикналата да живее в охолство водеща на „На кафе“ взела кардиналното решение да се отърве от един от любимите си имоти – вилата в покрайнините на Банско, където с любимия й Стефан непрестанно отмаряха през последните 2 години. Дървената лукс къща се намира в тузарския 5-звезден затворен комплекс ‘Пирин голф“ и според запознати в момента се продава за 200 хиляди лева. Кракът на Гала не бил стъпвал там месеци наред, а меракът им със Стефан да се правят на баровци с планински дом в полите на Пирин бързо се изпарил.

Причината била, че за да купят имота, те теглили солиден кредит, който напоследък им бил в тежест. Още след като се изфукаха с инвестицията, се заговори, че щели да изплащат вилата в следващите 10 години. Сметките обаче излезли криви и те преценили, че прекалено рядко ползват вилата, за да харчат толкова много пари по нея. Освен това Гала не била съгласна да отдава имота под наем и да пуска в него случайни хора, които да имат достъп до личния й будоар.

Иначе това бил вариант да си избият част от похарчените пари, но до момента ТВ звездата е приютявала там само най-близките си приятелки. Известно е, че Гала е сред най-имотните водещи. От години тя обитава изключително луксозно жилище в кооперация на столичния булевард „България“, което е обзаведено с поръчкови винтидж мебели и решено изцяло в бяло и бежаво. В родния си Плевен звездата също има наследствен имот от майка си и баща си, пише Ретро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ