ВИС отново си взе южния китенски плаж за 10 години! Ето колко ще струват чадърът и шезлонгът!

Китен южен плаж

Южният плаж на Китен остава в ръцете на ВИС. Апетитната ивица ще бъде отдадена за срок от 10 г. на софийската фирма „Атлиман 2” ЕООД, чийто собственик е Борислав Желязков, близък до убития бос на ВИС-2 Георги Илиев.

След проведен конкурс „Атлиман 2“ ЕООД е определен за концесионер на морския плаж „Китен-юг“, община Приморско.

Концесията ще е за срок от 10 г., а стопанинът се задължава за целия срок на договора за концесия. цената за 1 бр. чадър да е в размер до 7 лв. с ДДС, а цената за 1 бр. шезлонг – до 7 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж, пише Флагман.бг.

Новият-стар концесионер преглага да организира спортно-развлекателни дейности на морския плаж в размер на 33 240 лв. с ДДС за срока на концесията.

А размерът на годишното концесионно плащане за първата година от срока на концесията е в размер на 187 722,41 лв. с ДДС.

Той се определя от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното плащане за морските плажове и предложения от концесионера размер на отчисленията от базата за изчисляване размера на концесионното плащане в размер на 7.20 на сто без ДДС.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ