Венета Райкова: Не искам връзка! Лягам си, с когото ми падне!

Венета Райкова

Бившата тв водеща и настояща писателка Венета Райкова наистина се радва на хармония и щастие в професионален и в личен план, но причината не е млад мъж, както упорито се говори. Или поне не е един. Това стана ясно от пикантния й разговор с Александър Кадиев, водещ на „Преди обед” преди дни.

Венета потвърди, че черпи енергия за творчество от прекрасни емоции в личния си живот. Само че няма връзка с млад мъж, каквито слухове се появиха напоследък. Бившата тв водеща на предаванията „Горещо” по Нова тв и „Папараци” по Би Ти Ви се отказала да търси и гради сериозни взаимоотношения с представител на противоположния пол още, когато се развела преди години с бизнесмена Тихомир, с когото имат син Патрик. Венета, която наскоро представи осмата си книга „Куклите”, вероятно е скандализирала по-зрялата аудитория на „Преди обед”, защото в сутрешния час подробно и конкретно обясни житейската си философия, подчинена на личното удоволствие. Преди Венета била прекалено предпазлива. Всичко премисляла. „Сега – секс, книги, секс, книги”, смее се тя.

Писателката променила драстично разбиранията си за живота, когато прехвърлила 40-те. В последните 6 години, Венета, която празнува 46-тия си рожден ден на 2 май, се чувства свободна, щастлива, позитивна, необременена от чужди негативния влияния. „Откакто станах на 40, реших, че трябва да живея като за последно. Животът е толкова кратък, че не бива да се губи време за нищо. Като искаш да правиш секс, правиш. Като харесаш някой мъж, казваш му го”, втрещи зрителите Венета. Тя шокира с признанието, че никога не е вярвала в любовта. За нея това чувство е литературен жанр, за да „може да си продаваме книгите”. Няма любов. Всичко е секс, категорична е Венета. „Приключих с влюбването… След развода с Тихомир, не съм имала връзка, нямам връзка и не искам да имам връзка. Имам си красиви вдъхновители”, откровена бе писателката. Тя е щастлива, гледа сина си Патрик, който вече е в 5-и клас. Пише романи, радва се на вдъхновение, което, както стана ясно, е подхранвано и от „красиви, секси вдъхновители”.

Венета се похвали, че е в страхотна форма, въпреки че с роклята, с която се е пременила за гостуването си в предаването „Преди обед”, изглежда бременна. Защо така изглеждам на камерата?, зачуди се тя, с което разсмя водещия Сашо Кадиев. Писателката изрично подчерта, че не е бременна.Поддържа фигура със секс и „пътеката” вкъщи. „Иначе ям всичко, не пазя диети, но не пия алкохол, не пуша цигари. 40 минути на пътеката всеки ден”, обясни Венета. А колко често прави секс?, полюбопитства Сашо Кадиев. „Е, зависи от вдъхновителите. Защото и те пък те ходят на тренировки”, разясни Венета. Все пак през лятото е повече, заради басейна пред блока й, край който често прекарва време и дори пише романите си, „бански, флуиди”.

В последните 6 години Венета се наслаждава на живота и дори предприела чистка в него. Не си създава проблеми, спряла да контактува с хора, които я напрягат „с лоши изречения”, не слуша клюки и интриги.„Спрях да общувам дори с роднини, приятелки – хора, които ме натоварват. Това го пренасям и на страниците на „Куклите” – как да живеем добре, да се чувстваме добре”, сподели Венета. Тя се води от изречението: подреди дома си и Господ ще подреди живота ти. Домът й винаги е подреден. Всичко в него си е на мястото, няма разхвърляни дрехи, дори шкафчетата са прилежни. Всичко на Венета й е „по конец” и Господ много й помага, смята тя, подредил е идеално живота й. Затова всички принципи, които са й помогнали да живее добре, тя описва в книгите си, за да могат и читателите й да ги приложат, писа Уикенд.

В интимния си живот Венета също безкомпромисно следва правилото да не прави компромис с нищо, което не й доставя удоволствие. „Ако сексът не ти харесва, ставаш и си тръгваш. Няма нужда да правиш лош секс. Няма време за лош секс. За нищо няма време – лоша храна, за лоши взаимоотношения. Просто трябва да се кефиш максимално на живота, защото изведнъж свършва”, обясни Венета. Тя даже уточни, че няма проблем с това предварително да обсъди разбиранията си с въпросен вдъхновител. Казвала си: „Виждаме се за секс. Не очаквай от мен да ти раждам деца, да ти готвя, да имаме връзка… Който му изнася”, сподели Венета.

Откровенията на Венета Райкова нямаха край по време на гостуването й в предаването „Преди обед”. Бившата тв водеща и настояща писателка не само сподели детайлно разбиранията си за интимните взаимоотношения, както и за живота въобще. Тя разкри и защо не дава интервюта. След като преди 2 години и 2 месеца пак била гост в „Преди обед”, „не е стъпвала никъде”. Преди това също не е приемала покани за участия в предавания. А причината да не може да откаже на Сашо Кадиев е, че искала да направи добър жест към него и майка му Катерина Евро. Двете са смразени вече от доста време. „От 2007 г. покрай майка ти, която ми беше малко сърдита, и аз винаги искам след това така да се компенсирам, да ти давам добри жестове”, сподели тя.

Венета Райкова и Катерина Евро бяха сред участниците във „ВИП Брадър”. Тогава двете имаха доста разправии. Влошените им отношения явно са прехвърлили пределите на Къщата, щом до днес Венета се старае да „компенсира”, както се изрази. „Малко ти бях набрал, но ти от тогава ми правиш много добро впечатление”, призна Сашо Кадиев през смях.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ