Радев приземи армията във ВМА, заради капризите на жена си и глупостта на чорапа

7 Dni Bulgaria30.10.2020
Румен Радев

Президентският съветник Димитър Стоянов е припаднал днес за кратко във ВМА, научи 7DniBulgaria.bg.

Причината – президентската администрация 10 дни крие, че е заразен с коронавирус. Което естествено попречи да започне лекуването му навреме, да се вземат експресни мерки. За такова нещо в извънредно положение наказанията се предвиждаше да са тежки.

Още повече, че Митко Есемеса с цялата си COVID-лудост, придружаваше Румен Радев на всеки банкет на военните в последните дни. Обикаля като бактериологично оръжие и мори българската армия.

За ужас на гласувалите за него, Мунчо, въдворен от генерал Решетников на длъжност „президент“, е на път да погуби както собствената си администрация, така и маса български войници и най-вече генерали!

След убийствените визити на главния военокомандващ, половината ръководство на армията е приземено във ВМА с коронавирус. Останалото е под карантина.

Началникът на Щаба  на Сухопътните ни войски – бригаден генерал Николай Караиванов, е поредния настанен с COVID-19 и опасност за живота, заради участие на президентски банкет, където е пипнал заразата. Преди това още петнайсетина банкетно представени военни борят коронавируса.

Което поставя въпроса коя зараза е по-страшна за българската армия – – коронавируса или собственият й главнокомандващ? Някога командирите са вкарвали българската армбия в битка. Днес Радев я тика в карантина.

Защо му беше на Румен Радев да обикаля по света и у нас? Да, по димитровградска линия президентът го тресе онова, което и певиците на Митко Пайнера – да се покажат, да се изложат, и ако може да ги забележат.  Но ей го къде е краят на мандата на Радев. Втори няма да има. Да изчака да му изтече този и да хващат с Деса Поетеса пътя. Кеф ти Рим, кеф ти Кричим.

Ама не, Радевица имала амбиции мъжът й да го припознаели американците. Което е глупаво. И никой от предишните умни съветници на Радев като Иво Христов, като Иван Гарелов, нямаше да му го нашепне в ухото. Ще ходиш ти в Естония като бактериологично оръжие на Решетников, да те припознават натовците. Ами хванаха те! И те изгониха.

Добрите шефове качват секретарките си на… рамената. Румен Радев остави своята да му се качи на главата. Дори я титулува „съпруга“. Сега заради нейните натовски щения,  българските русофили се отрекоха от Льотчика и ще види втори мандат само през зеления си чорап.

А,… като казахме русофили, та се сетихме за Корнелия Нинова. Оплакала се от симптоми на коронавирус пред колегите си! Нормално – в парламентарната й група са се подредили като в „Опасен чар“: напускащ – болен от коронавирус, напускащ – болен…

Вместо да се карантинизира обаче , Нинова отишла да съска и пръска я злоба, я корона от трибуната на Парламента, защото я давали по телевизора! Било й безплатна реклама. Ей, тия социалисти за безплатното и COVID ще ти плюнат в устата. Като онзи варненският депутат на Нинова, дето заразен обикалял градския пазар във Варна!

Що за идиоти сте вие, бе!?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ