COVID-Апокалипсис след Румен Радев: 17 български генерали са с коронавирус!

7 Dni Bulgaria30.10.2020
румен радев, красимир каракачанов

Продължава COVID-Апокалипсиса след Румен Радев!

Авиобазата на Военновъздушните сили в Крумово е пламнала с коронавирус, след като преди ден беше отбелязан празникът на авиобазата с тържествен строй и приветствия от командира на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков и на командира на авиобазата бригаден генерал Димитър Иванов.

Цели 7 генерали от военновъздушните сили и 10 от сухопътните са в болница с коронавирус. Пандемията се разпространява светкавично сред военните ни и само за последните две седмици почти не е останал висш главнокомандващ, който да не е заразен или карантиниран.

Само преди 3 дни президентът посети поредно военно събитие – тактическото учение „Балканска стена 2020“, което се провежда на учебен полигон „Корен“. Вчера пък официално призна, че вирус съществува и се карантинира като контактен.

След спешно прекратеното посещение в Естония, за което президентът обвини „доброжелатели“ и твърдеше, че той самият не е знаел че е контактен, Радев се включи в редица публични събития. На 23 и 26 октомври дори връчваше ордени на Дондуков 2.

Припомняме, че днес 7DniBulgaria.bg разкри, че съветникът на президента Димитър Стоянов е припаднал във ВМА! Причината, е че той е крил дъго време, че е с коронавирус и е закъснял със старта на лечението.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ