Мария Илиева си призна нещо много лично

Мария Илиева

Мария Илиева не си даде твърде много време, за да бъде сама или самотна след раздялата с бащата на детето си. Певицата, за която се изписаха какви ли не слухове за личния живот през последните месеци, отново изненада с това, което й се случва в момента.

Изпълнителката на „Нищо“ отново е влюбена и този път явно е доста сериозно, щом си позволява да го споделя публично в скорошно тв интервю.

„Мога да скоча толкова високо, колкото не съм си представила, че бих могла. Имам този заряд. Щастлива съм. Обичам да събирам хубавите моменти. С тях се обграждам и това ми дава огромна доза устрем. Аз харесвам мислещи хора и това е единствената причина интересът ми да бъде задържан по-дълго време“, заяви Мария и хвърли в екстаз феновете си в социалните мрежи.

И въпреки че се носи на крилете на любовта и й се иска да говори повече за това вълнение, Мария Илиева все пак все още пази името на новия си любим в тайна, защото „Всеки има личен живот, върхове, падове, разочарования, щастие, но личното пространство ми е много свидно и оскъдно и много мразя някой да си вре носа. Не обичам някой да се завира в моя интимен свят“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ