Шофьор загина при жесток инцидент на АМ „Тракия“

Полиция патрулка

62-годишен мъж от Айтос загина, а друг бе ранен при жесток удар между два автомобила на АМ „Тракия“, на изхода за Карнобат, в посока София, съобщават от полицията.

Инцидентът  е станал  около 21.10 ч. на км. 327+300 м. когато лек автомобил „Ауди А3“ със сливенска регистрация, управляван от 28-годишен мъж от село Кортен, застига движещият се пред него автовобил „Лада 4х4“. Причината, според КАТ, най-вероятно е несъобразена скорост, с която се е движело аудито. При удара загива пътникът на дясната предна седалка на ладата – мъж на 62 г. от Айтос, а водачът – 53-годишен карнобатлия, е транспортиран в УМБАЛ Бургас с  контузия в областта на гръдния кош и корема, но без опасност за живота.

Водачите и на двата автомобила са тествани за употреба на алкохол, резултатите са отрицателни. Шофьорът, причинил катастрофата, е проверен и за наркотици, но такива не са открити. Ввзета им е кръв за химичен анализ. По случая е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ