Дъщерята на Румен Овчаров – шефка в БСП и… палава милионерка с дворец

7 Dni Bulgaria01.11.2020
2

По-малката от двете дъщери на Румен Овчаров – Теодора, от месец насам е част от НС на БСП и е лична фаворитка на лидерката на социалистите Корнелия Нинова. Щерката на бившия енергиен министър демонстрира бляскав начин на живот в социалните мрежи, а домът, който обитава заедно със съпруга си, впечатлява с квадратура и размери.

Теодора, която преди броени седмици навърши 30 години, се шири в голямо имение и пръска средства по екзотични екскурзии в цял свят. От фотосите ѝ се вижда, че заедно с мъжа ѝ са били на почивки в Аржентина, Бразилия, Уругвай, Португалия, Италия, Гърция, а Българското Черноморие е табу за тях. В редките случаи, когато са били на ваканция край родното море, се вижда, че са се глезили с разходки с яхти в открити води.

С дългогодишния си спътник в живота Валентин минаха официално под венчилото през лятото на 2019 г. Тогава Румен Овчаров съпроводи лично щерка си до олтара, а церемонията се състоя на невероятен частен плаж на полуостров Халкидики в Гърция. Той принадлежи към къмпинга на друга социалистка – Весела Лечева, наречен „Порто Елеа“.

Размяната на халките и тържеството след това се състояха на метри от лазурните води на Бяло море, а свидетели на размяната на брачните обети на Валентин и Теодора станаха около стотина гости. Бившият енергиен министър е в отлични отношения със своя зет, който дори поискал ръката на Теди от Овчаров по време на тяхно общо семейно пътуване до връх Елбрус в Русия.

Преди Теодора да стане част от НС на БСП, тя работеше в международния отдел на „Позитано“ 20, откъдето тръгна кариерата на експремиера и днешен шеф на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, на ексминистъра на външните работи и сегашен заместник-председател на парламента Кристиан Вигенин и на други висши кадри. Явно заплатата ю там не ю е достигала, защото Овчарова напуска, за да стане сътрудник на евродепутата Петър Витанов след европейските избори през миналата година. Сигурно случайно съвпадение е, че и двамата получиха изненадващо много гласове при избора на нов НС на конгреса на БСП.

За пръв път в полезрението на социалистите Теодора влиза още като 15-годишна девойка. Тогава тя работи почасово като сервитьорка в известна столична кръчма, където елитът на БСП отива да празнува след сформирането на правителството на Станишев през 2005 г. Нейната по-голяма сестра Яна, която е майка на три деца, няма толкова общо с партийните дела на баща си, но също има добра кариера. Първо работеше в Българската банка за развитие, а после се прехвърли в частна кредитна институция. За момент тя бе в хладни отношения с баща си, след като изненадващо реши да замени финансите с музикална кариера и дори записа дует с кубинеца Алфредо Торес.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ