Появи се 7DniBulgaria.bg! И изкрещя: Пеевски на топло! Там, където Бойко ни го обеща

Делян Пеевски

7DniBulgaria.bg вече е пред вас! Появи се като обединител на всичките ни досегашни регионални сайтове. Първо, за да ви е по-лесно с информационния ни поток. И второ, 7DniBulgaria.bg се появява с намерението догодина да е най-големия национален сайт! Вярваме в това, защото само в двата тестови дни имаме над 40 000 уникални посещения.

Най-важното е, че заставаме пред вас и ви казваме кои сме и какво искаме! Нещо, което нито една медия не е направила досега. Нашите каузи ще ги намерите черно на бяло.

Искаме да бъдат спрени циганите!

Да живеят така, както и ние. Без кретении за интеграции. Ти си плащаш тока, ще го плащат и циганините. Ти работиш, ще работят и циганите. Твоето дете се учи, ще се учат и тези на циганите! Ти си дупчиш билет в автобуса, ще си дупчат и циганите. Това е интеграцията и за нас, и за тях. Средният път води до онази баба, дето я убиха з 2,40.

Искаме Олигархията да спре да ни убива!

Да спестиш 58 на Кирил Домусчиев, означава да няма 58 милиона за децата ни, за родителите ни, за болните, за учениците. Да направиш Пеевски мултимилионер, означава да обречеш на гладна смърт мултимного хора. Да не плаща Валентин Златев данък печалба, означава да взимаш три повече от нашата и вашата, да убиват бизнеса ни.

Искаме Пеевски на топло!

Там ни го обеща Бойко Борисов. Два пъти! Веднъж, когато Пеевски се видя начело на ДАНС! И втори път, когато Борисов каза, че Корпулентния се изнася към Дубай. А в Дубай е топло. И на другото място, дето ни го обеща Бойко, е топло.

Искаме втори лифт на Банско!

Това е национална кауза. Защото е бизнес, който вкарва в държавния бюджет милиони, десетки милиони. Това са пари за нови детски градини, за по-големи пенсии, за по-нормален живот. Национален бизнес, от който зависят стотици хиляди българи. И не може те да страдат, защото Тома Белев си подстригвал брадата в Швейцария!

Ние искаме тези неща, ще продължим да искаме и други. Вие също ги искате!

Вярваме, че 7DniBulgaria.bg ще помогне на българите да ги постигнат.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ