Болната с COVID-19 Корнелия Нинова притесни БСП: Зле е, на системи съм, искам да изляза!

7 Dni Bulgaria02.11.2020
корнелия нинова

На системи съм четвърти ден – много ми се иска скоро да ме изписват, но лекарите преценяват. Това каза в интервю за Агенция „Фокус“ лидерът на БСП Корнелия Нинова за състоянието си и коронавируса.

„В петък се почувствах зле. Прилоша ми, втресе ме. Вдигнах температура. Започнах да кашлям. Потърсих лекарска консултация. Направиха ми тест и той излезе положителен и лекарите прецениха, че при тези симптоми трябва да ме хоспитализират“, разказа още Нинова.

Нинова добави, че лечението продължава.

„Температурата понамаля, но другите симптоми си ги имам“, каза тя.

Нинова благодари на целия медицински персонал. „Личи им, че са изморени, но са много всеотдайни към пациентите“, допълни тя.

„Знам, че ще се справим и с това. Минали сме през много изпитания и това ще преодолеем. Просто да имат вяра и кураж“, каза още лидерът на БСП.

Тя даде информация и за заразените с коронавирус депутати. „От вчера Богдан Боцев. Чух го, той няма изразени силни симптоми и си е вкъщи. Лекува се домашно. Други засега нямаме“, добави Корнелия Нинов.

Тя изрази надежда да няма повече заразени народни представители.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ