Защо роден тотомилионер опита да се самоубие?

Румен Пеовски

Историята на един от тотомилионерите  не е с хепиенд. Румен Пеовски от благоевградското село Покровник вчера по обяд бе приет в критично състояние в реанимация на благоевградската болница след опит да се самоубие с поглъщане на отрова Б-58.

Кметът на селото Недко Ангелов научил от съседка на 59-годишният мъж новината, но подробности хората в селото вчера не знаеха.

Тотомилионерът живеел сам след смъртта на майка му преди няколко месеца, пише в-к Струма. През април 2017 г. той се оказа късметлия, като с фиш за 1,20 лв. спечели джакпота в играта „6 от 42” на Тото 2 в размер на 1 663 872.70 лева. Жена му и децата години преди това бяха заминали да работят в чужбина.

Богатството обаче не донесло щастие на Румен, а го вкарало в психиатрия, в полицията, в съда, а накрая и в реанимация.

Негови познати разказват как с месици обикалял кръчмите и баровете, пръскал луди пари. По разкази на съседи Румен се събрал с лоша компания и започнал нонстоп пиянски запои, след които ставал агресивен. През август след спечелване на джакпота той бил настанен за лечение в психиатрия за 3 месеца по искане на Районна прокуратура заради нападение над съседите си с косачка и с ловната пушка на баща си, която взел, като разбил касата, в която била съхранявана. Същата нощ той подгонил с нож и майка си, като потрошил гардероба в дома си.

Негов съселянин пък го съдил, защото платил част от печелившия фиш. Той разказвал как всеки път играели заедно с Румен и си поделяли парите за фиша. Тотомилионерът пък отрича и твърди, че даже сменил една от цифрите, което му донесло печалбата.

Като капак, се появила и жена, която заедно с дъщеря си му профукала парите и оставила Румен без стотинка. После го изоставила, за да търси нов паралия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ