Извини се, бе, Цветанов! Още ли ГЕРБ дава 1800 лева да се пишеш болен от коронавирус?

7 Dni Bulgaria02.11.2020
Цветан Цветанов

Сайтът Народ.бг, зад който стои сянката на бившия физкултурник Цветан Цветанов все още държи на видно място „разкритието“ си, че у нас ГЕРБ плаща по 1 800 лева на всеки, който се съгласи да го пишат болен от коронавирус.

Медията, която е бъкана с фалшиви новини, очевидно е свързана с натирения от ГЕРБ Цветанов. От 10 вести, 9 са срещу Бойко Борисов и една във възхвала на новите републиканци.

Най-глупавото е, че единственото истинско интервю във върволицата измислени такива е със самия…Цветанов. Което показва, че сайтът на практика си е негов.

За това всъщност се писа не един и два пъти. Понатрупал някой и друг милион настрани от герберуването си, Цветанов бил напазарувал доста медии в последните си месеци на власт – към неговата орбита са сайтът „Топновини“, „Вевести“, „Новини“ и споменатият вече „Народ“.

Така, че като веделен проповедник на нов морал, хубаво е Цветанов първо сам да се пречисти и да се извини на жертвите на коронавируса за идиотийте, които бълват близките му сайтове за черна пропаганда.

 

Валя Ахчиева потвърди новина на Narod.bg: Пишат пациенти като болни от коронавирус, властта ни манипулира



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ