Азис шокира всичко живо с тази провокативна СНИМКА

Азис

Няма как Азис да не хвърли някой бисер по време на изданията на най-мистериозното шоу в родния тв ефир „Маскираният певец“ и няма как той да не е със сексуален намек.

Поп фолк изпълнителят има доста палаво поведение още от началото на формата, с което често развеселява зрителите и със сигурност предизвиква много вихрени коментари в социалните мрежи. Направи го и този път – и то как!

„Ех, Алмодовар… А можеше да бъда новата ти муза“. Това предизвикателно послание към световноизвестния режисьор Педро Алмодовар написа Азис, публикувайки не по-малко предизвикателна своя снимка като част от панелистите в шоуто в събота, където се появи с ефектна мрежеста блуза и с малки рога на главата, очевидно в тон с Хелоуин.

Известен факт е, че 71-годишният Педро Алмодовар е един от най-известните режисьори с различна сексуална ориентация. Испанецът, открил за киното Пенелопе Крус и Антонио Бандерас, никога не е крил, че е хомосексуалист.

След снимките на филма си „Завръщане“ през 2006-та, например, Алмодовар дори се изповяда за сексуалните си желания: „Пенелопе беше толкова въздействаща по времето на снимките на филма, че почти се влюбих в нея. Всички вие знаете, че аз съм гей, но когато бях млад, имах хетеросексуална връзка с жена. Последният път, когато правих секс с нежния пол, беше през 1984-а.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ