Световноизвестен олимпийски шампион предложи брак на българска красавица (СНИМКА)

Феликс Санчес

35-годишната Мария Димитрова е жената, с която двукратният олимпийски шампион Феликс Санчес е решил да прекара живота си.

Красавицата е с български корени, но още от дете живее в Доминиканската република. Занимава се професионално с карате, като има десетки международни отличия.

Двамата със Супер Феликс, както е известен в родината си лекоатлетът, разкриха връзката си само преди дни. И то по доста впечатляващ начин – със снимки от годежа си.

Фотосите бяха публикувани в социалните мрежи от бъдещата булка. А като допълнени към тях двамата си отправиха взаимни признания в любов и вярност, пише hotarena.

За Димитрова се знае, че е родена в София. Малко след демократичните промени родителите й заминават за Доменикана, където се установяват успешно. Още от родината си красавицата се занимава с карате.

А в последствие задълбочава уменията и познанията си в източното бойно изкуство. Участва в редица състезания, като най-успешна в професионален план за нея се оказва 2013 г. Тогава добавя към колекцията си няколко златни медала.

В Доменианската република Мария се занимава още с телевизия и продуцентство.

На свой ред,Феликс е един от най-известните бегачи, защитаващ цветовете на Доменикана. Въпреки че израства в Щатите, той си остава състезател на родината си. Затова и двата му олимпийски медала се числят на екзотичната държава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ