Кърваво писмо: Бенатова, Слави, горди ли сте днес от гаврата с Мутафчийски!? Срам ни е от вас

7 Dni Bulgaria03.11.2020
миролюба бенатова

Няма край лицемерието и наглостта българска. След като месеци наред подкрепяха така наречените протестъри, медиите изведнъж се загрижиха за живота и здравето на българите.

Журналистите хукнаха на лов за сензации. Правят репортажи, ронят крокодилски сълзи за починалия 33-годишен човек. И разбира се, виновни са правителството и докторите.

Искам да попитам така наречените медии и журналисти: Не беше ли вашата колежка, прославената журналистка и шофьор на такси госпожица Бенатова човекът, който с извадените от контекста думи на генерал Мутафчийски в прословутото монтирано интервю, повлече крак в оплюването и осмиването на мерките?

Кой даваше и продължава да дава трибуна на хората, призоваващи да не се спазват мерките като доцент Мангъров и лекарката, царска депутатка, без един ден трудов стаж като лекар?

Не беше ли водещият и кандидат за депутат от партията на Слави Трифонов този, който нарече българските лекари убийци и фашисти?

Не бяхте ли Вие хората, които се бутаха по площадите да ни обясняват за великите народни въстания и протести и разнасяха заразата?

И сега изведнъж се загрижихте за болните? От добро сърце и напълно безкористно?

След като месеци наред тиражирахте фалшиви новини за световни конспирации, заплащане на хората, за да ги пишат болни и тем подобни глупости?

Това, че нямате морал, е ясно. Но да си правите пиар на гърба на човешката трагедия е срамота от хората и грехота от Бога. Не ви ли горчи хляба, спечелен по този начин? Едва ли. Срам ме е от вас!

Таня Арабова, във фейсбук



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ