Легендарен милионер: Дайте ми пистолет и полицейска карта и за 3 дни ще върна Васил Божков

7 Dni Bulgaria03.11.2020
Васил Божков

Легендарният петрички кредитен милионер от 90-те години на миналия век Живко Томов – Фашиста предлага решение на казуса със забегналия в Дубай Васил Божков, чиято екстрадиция се оказа „мисия невъзможна“. Култовият ъндърграунд герой на прехода шокира с изявлението, че ако Иван Гешев го назначи за прокурор, ще върне Черепа в България за 3 дни.

„Знам аз как да се оправям с такива „страшилища“. Една служебна карта и един пистолет ми трябват и съм го докарал на „Развигор“ още тази седмица“, изцепи се някогашното мутро величие.

За никого не е тайна, че Фашиста и хазартният бос имат помежду си вражда, датираща преди повече от четвърт век. През горещото лято на 1995 г. охраните на двамата баровци се сдърпаха в хотела на Живко „Мелник“ в едноименния град. Тогава Божков стреля в тавана, за да респектира противниците – единственият публично известен случай, в който босът си е изпускал нервите пред хора.

Живко Томов – Фашиста едно време колеше и бесеше в Югозапада

Фашиста бе символ на охолство и богатство в Югозапада дълги години и мереше ръст с най-големите мафиоти у нас, но днес е стигнал до просешка тояга. Томов през годините имаше автопарк за милиони левове, десетки имоти в Петрич, емблематичното пред годините заведение „Тумбите“, къщи, складове и цехове, но днес всичко всичко е на тезгяха на съдия-изпълнителите.

Томов обикаля родния си град и забавлява кибиците със стари истории и бомбастични изявления, като това как ще залови лично Васил Божков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ