Лоши новини връхлетяха Константин на 3-ти ноември

Константин

Фолк звездата Константин показа в социалната мрежа как си прави PCR тест заедно с цялото му семейство. От краткото видео, което показа в Инстаграм става ясно, че манипулациите са извършват не в някоя от столичните лаборатории, а в домашната обстановка на луксозната му къща в Бояна, пише HotNews.

Очевидно изпълнителят е притеснен да води любимите си по медицинските центрове, където може да прихванат коварния коронавирус, затова е организирал екип от медицински лица, които да направят посещение у дома, като са взети всички предпазни мерки за здравето на Коцето, съпругата му Надя и двете им деца. Някои предположиха, че е възможно фамилията да е под карантина и именно поради тази причина тестовете да се правят в домашна обстановка.

Фолкаджията обаче не навлезе в подробности за ситуацията, в която се намират. Даже намеси друга тема във видеото, която не е свързана с ковид, а с натрупаните 200 000 последователи в социалната мрежа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Едно огромно благодаря🙏(подробности и инфо по другата тема-утре🥴)

Публикация, споделена от Konstantin (@konstantin_official7) на

В следващите часове Коцето добави и следния текст към публикацията: „Подробности и инфо по другата тема-утре!“ , а веднага след това заваляха и коментари, които му пожелават бързо измъкване от коварната ситуация.

Очаква се утре Константин да даде яснота по темата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ