„Румен Радев, вие сте най-голямото зло в тази държава! Живеете си в разкош, но краят иде“

7 Dni Bulgaria03.11.2020
30

Е, това вече е чудовищна наглост!

Днес президентът е казал: “Докато правителството се разхождаше по всевъзможни магистрали, багери, кравеферми и т.н. беше изпуснато важно време за много отговорни действия, а също и за непопулярни действия.”

Непопулярни действия, г-н президент, се извършват при политически консенсус. А Вие какво правехте през всичкото това време?! Вие се присмивахте, че няма такова нещо като епидемия от коронавирус; подклаждахте размирици; искахте оставки, заради лични причини и персонална омраза; отидохте на “Шипка”, въпреки предупрежденията за опасност от разпостранение на заразата; посетихте парада и партито на ВВС, както и учението “Балканска стена”, от които пламна зараза сред генералитета и войниците; изгониха Ви от Талин, защото сте били в контакт със заразени, а Вие обявихте за “активно мероприятие” разумното и отговорно отношение към противоепидемичните мерки на президента на Естония; през септември стана ясно, че се задава втора вълна на пандемията, призовавахме Ви да свикате КСНС, но не би; непрестанно сеете недоверие към управляващите, но пък имате доверие на гангстера Васил Божков….

Г-н президент, долно и лицемерно е да лъжете, подвеждате и манипулирате хората, защото за разлика от тях, Вие имате привилегията да живеете в пълен разкош и безопасност на държавна сметка. Ако (да не дава Господ!) нещо Ви се случи – Вие и съпругата Ви ще получите първокласна медицинска помощ, както стана с партийния Ви ментор Корнелия Нинова и с главния Ви секретар Димитър Стоянов.

Погледнете към света във времето на пандемията – никъде няма президент или опозиционен лидер, който така яростно и егоистично да се противопоставя на правителството и парламента. Никъде! Макар навсякъде да съществуват проблеми със здравеопазването, с анти-Ковид мерките, с икономиката, с корупцията…

Вие, г-н президент, не търсите справедливост и ред, Вие искате реванш и отмъщение; искате на всяка цена втори служебен кабинет, сякаш първият Ви не беше пълен провал…

Г-н президент Радев, близък е денят, в който единственото спасително решение за българското общество ще бъде Вашият импийчмънт. Защото с всеки изминал ден се превръщате в най-зловредния фактор в тази изстрадала и объркана страна.

СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА, журналистЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ