Защо Краси Радков и Димитър Рачков са в жестока война?

Краси Радков и Димитър Рачков

Краси Радков става яростна конкуренция на колегата си Димитър Рачков, който жъне успехи със своето „Забранено шоу“ от миналата година,.

Комикът на Слави призна в шоуто на шефа си, че подготвя собствен моноспектакъл, плануван за лятото на 2021 г., който очевидно наподобява шоуто на Рачков. Краси вече упорито работи върху представлението, а режисьор е Съни Сънински. Радков обаче няма мераци да пълни Арена Армеец като конкурента си, защото според него залата не е подходяща за подобни спектакли. Комикът иска да представи шоуто си в малки зали в цялата страна, както и на открити сцени в големите градове.

Подобно представление има и бившият му колега Виктор Калев, който жъне успех с моноспектакъла „Грамофонът“. Според запознати Краси от дълго време умува върху идеята за собствен спектакъл, в който да разкрие истинския потенциал на актьорските си превъплащения, но нямал време заради множеството си ангажименти. За разлика от него, Рачков не може да се похвали с много работа. Той бе заменен и като водещ на „Маскираният певец“.

И макар, че с Краси Радков ще се борят със зъби и нокти за повече зрители, в живота те са добри приятели. Екранният Гацо Бацов дори бе гост на Рачков в шоуто му неотдавна в Арена Армеец. Шефовете им Слави и Маги Халваджиян също приключиха враждата и днес демонстрират топли чувства един към друг, пишеГалерия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ