16:00, Бойко Борисов се включи непланирано: Как не Ви е срам, бе!?

Бойко Борисов

Само самодисциплината ни спасява, държавата няма да спира. Това каза премиерът Бойко Борисов във видео, публикувано на фейсбук профила му. „Лъжците това искаха – пуч. Искаха държавата да срути, да обвинят Борисов, да правят президентска републики“, каза още премиерът.

Искам да поздравя всички сайтове с вуду магиите и измишльотините. Как не ви е срам. Няма да бъде затваряна държавата – сега като ръководител се чувствам най-сигурен.

„Искам да поздравя всички сайтове с вуду магиите и измишльотините. Как не ви е срам. Няма да бъде затваряна държавата – сега като ръководител се чувствам най-сигурен“, добави още той и обясни, че според него здравите трябва да работят, а заразените да се карантинират. „Болните веднага да се лекуват. Затова усилихме болници, полицаи, огнеборци и всичко“, обясни премиерът.

По думите му в началото не е била ясна ситуацията и затова е била затваряна държавата. „Даде ефект, но сега знаем какво е. По 500 оздравяват – трябва да работят. Психиката на хората трябва да се стабилна. Психиката на хората трябва да се стабилна“ , каза още той.

„Гладен няма да оставя никого. Не се подвеждайте по лъжците, те това искаха – пуч. Да няма парламент, да не могат да се взимат решения, държавата да се срути и после да обвинят Бойко и да обявят президентска република. Няма да стане“, заяви премиерът.

„Разчитам на докторите и сестрите и водещите ни лекари. „Не вярвайте на смрадливите, а не на отровните“, призова той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ