Кошмар застигна Ани Салич, смърт я потопи в скръб

Ани Салич

В траур е Ани Салич след внезапната смърт на своята свекърва. Майката на бившия ѝ мъж Бранко е починала преди дни, а за кончината ѝ съобщи самият тв продуцент в своя фейсбук профил.

От публикацията му става ясно, че възрастната жена се е споминала на 86-годишна възраст, а сърбинът тежко изживява личната си загуба. Макар с бившата му съпруга след развода да са в обтегнати отношения, тя му изказа съболезнования, отново в социалните мрежи. „Бог да ѝ душа прости, беше блага и силна жена. Светъл ѝ път към другия живот“, пише Ани за своята свекърва. От думите ѝ обаче не става ясно дали е присъствала лично на погребението, за да окаже подкрепа на бащата на децата си, с когото не съжителстват заедно вече повече от 3 години.

Докато все още бяха щастливо семейство, Салич неведнъж е споделяла, че роднините на Бранко се отнасят към нея чудесно и тя е изключително топло приета от тях. Отношенията с неговата родителка в зората на техния брак били като между майка и дъщеря и нямало характерните дрязги, които обикновено съпътстват битието на снахи и свекърви. Именно майката на бившия мъж на новинарката застава до нея в един от най-трудните моменти в живота ѝ изобщо, когато невежи сръбски лекари едва не убиват неродения все още син на журналистката. През 1999 г., току-що навлязла в четвъртия месец на своята първа бременност, популярната водеща постъпила по спешност и с усложнения в болница в Белград. Тогава Ани получила сериозен кръвоизлив и дори загубила съзнание.

„Първата седмица лекарите се бориха за живота ми. Докато съм била в несвяст, са искали да кюртират сина ми“, споделяла е Ани Салич за кошмара, през който преминала по време на бременността си с Лазар. Точно тогава неотлъчно до нея била нейната свекърва, която треперела и за живота на снаха си, и за този на неродения си внук.

Децата на водещата на новините по Нова телевизия все още поддържат връзка с баща си и неговите роднини. Въпреки драматичния развод Ани не постъпи злонамерено и не се опита да отдели наследниците си от техния татко. Дъщеря им Хана често гостува на своя баща, а синът им Лазар, който е студент в Холандия, по-рядко има възможност да се вижда и с двамата си родители, тъй като се прибира у нас само през университетските ваканции.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ