Рачков взриви мрежата с тази СНИМКА! Чака ли бебе от плеймейтка?

рачков4

Чака ли бебе Димитър Рачков от плеймейтката Анита Димитрова е въпросът, който развълнува последователите му в социалната мрежа.

Поводът за съмнения е снимка, която актьора публикува в профила си. На кадъра Рачков позира с две плюшени играчки и балони, което породи десетки коментари.

Ако за едни това е намек, че комика се крие зад образа на Бебето в „Маскираният певец“, то за други това може да говори само едно, а именно – очакване на бебе. Дали всъщност по този начин любимата му Анита е съобщила радостната вест? Факт е, че напоследък девойката не е особено активна в социалната мрежа, което също може да се дължи на очакваното събитие и вълненията й, пише „Хотнюз“.

Извън личните новини около Митко, феновете се питат дали тази събота няма да го видим обратно като водещ на шоуто с маските. Както стана ясно тези дни, Герасим Георгиев-Геро може да премине под карантина, тъй като е бил в обкръжението на съпругата на рокаджията Стенли – Локо. По-рано певецът бе приет в болница с ковид



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ