Цветан Цвенов бесен на Варна: Точно тук ли изядох най-голямото дърво!?

7 Dni Bulgaria05.11.2020
цветан цветанов (2)

Мина точно една седмица от събранието в хотел „Димят“, където Цветанов с брат Вълнев освен да плюе по доскорощните си съпартийци от ГЕРБ и създателя си Борисов, представи новото ръководство на партията си.

Пред около 70 човека (от които тридесет са били негови партийци, а другите четиридесет – лица изпратени на разузнаване от други политически, граждански и бизнес формации от региона), Цветанов е представил областния ръководител Панайот Кискинов, който смени бившият кмет на Вълчи дол Веселин Василев точно преди учредителния конгрес.

Явно Цветан Цветанов все пак успява да привлича поне бивши гербаджии тъй като за градския председател е представил не кой да е, а небезизвестния данъчен началник Младен Македонски, който е „чичовото“ на един от основателите на ГЕРБ във Варна – Данчо Симеонов, бивш областен управител уволнен за корупция. Благодарение на него навремето „нашето момче“ отговарял за служителите от принудителното събиране. Припомняме ви, че въпросния Младен Македонски през 2013-та г. влезе като главен герой в разследването на Диляна Гайтанджиева излъчено по ТВ7 – „Частен НАП във Варна“ .

Бившият кмет на Вълчи дол Веселин Василев пък щял да отговаря за цялата Североизточна България. Най-вероятно ще отговаря проформа тъй като Цветанов се отказа от НЕЯ още преди месец, след като във всички региони, за които отговаря членът на ИК на ГЕРБ, Тодор Тодоров от Силистра, удари на камък и не можа да привлече дори симпатизанти за присъствие на учредителния си конгрес.

Втората причина, че Василев ще отговаря проформа за тези шест области е, че според запознати бившият кмет колкото е добър бизнесмен, толкова е зле с организационните партийни строителства и дейности. Да не говорим, че някои „републиканци“ упорито споделят, че се водил нещо като дясна/лява ръка на партийния си шеф, който го искал през цялото време в София да се подготвяли за „големите пари“, които ще усвояват някога.

Запознати споделят, че в крайна сметка Цветан Цветанов е останал много обиден от Варна, тъй като и в най-тъжните си мисли не е очаквал, че тук го очаква най-голямото „дърво“ от цялата страна. Наистина повечето присъстващи в „Димят“ са били „внедрени разузнавачи“ на всякакви политически и финансови формации. След анализ на събранието, варненски републиканец дори коментирал, че няма да гонят внедрените, тъй като вече знаят кои са, а ако ги изгонят повече от сигурно било, че щели да им пратят нови лица.

Най-лошо впечатление на всички направили злобните атаки от Цветанов към Бойко Борисов в това, че е прокарвал единствено руските интереси! Или е наивен, или мисли варненци за тъпи? Или просто от злобата се самозабравя?

Даже един от неговите „републиканци“ накрая на събранието учуден и видимо объркан запитал човека до себе си: „Не знам кое бе по-лошо – това че говори лъжи със злоба за Борисов, на който все пак дължи всичко, или прозиращия фалш през цялото време?“

ИЗТОЧНИК: ПРОВАТОН



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ