Предсмъртното писмо на голямата любов на Катето Евро – Георги Кадиев

Сашо Кадиев, Катето Евро, Таня Тончева

Георги Кадиев, съпругът на Катерина Евро, напуснал този свят, без да знае какво го погубва.

В последната година от живота му предприемачът бил лъган от актрисата за здравословното си състояние и така и не узнал, че гасне от рак на белите дробове. Звездата от „Оркестър без име“ се раздели със своя партньор след 34-годишно съжителство.

И до днес доста хора от близкото обкръжение на Катето Евро я обвиняват за това, че им е спестила заболяването на Геооги и не се проявила в най-страшните си вариации и за да му спести жестоката истина, Евро никога не показвала точните резултати от изследванията.

„А той ми имаше безгранично доверие. Знаех, че му предстои гибелен край и в месеците преди да почине, започнах да се подготвям психически. Пред него играех, за да не разбере какво ми е всъщност отвътре. Казвах му, че всичко е наред, че ще се оправи. Сърце не ми даваше да му кажа: Жоржче, имаш рак!”, признава тя в интервю.

Може би лъжите, за които Катето и до днес води спорове със самата себе си, дали са били благородни или не, почти до сетния му дъх държали Георги Кадиев в сравнително стабилна кондиция. Поне не се мъчил, хранел се сам.

„Лекарите ни плашеха, че може да се стопи до 40 килограма, да стане абсолютно безпомощен, не дай си Боже да изпадне и в кома. Но той до последно беше на крак. Всичко стана за два дни. Падна, влоши се и си замина“, спомня си за раздялата.

Тумор отнел на Катето не само мъжа, с когото се събрала 22-годишна, но и един от домашните й любимци. Преди четири години стафордширският териер Аза също се поболял от рак.

„У нас винаги е било пълно с животни, но това куче беше най-най-любимото. С Жорж решихме да го приспим, за да му спестим мъките. Аза беше много умна. Ако някой й кажеше да погали майка си, тя идваше и ме милваше с лапа по лицето. Георги все казваше, че ако имаше достатъчно пари, щеше да я клонира“, казва актрисата.

Зарича се, че ще си остане вдовица и до своя край. Години след смъртта на мъжа си любовта й е чужда.

„Приключих с чувствата и с мъжете. Сега живея заради работата си, за целия свят, защото всички са ми приятели, за Сашко, снахичката, внучката и животинките в къщата в Кокаляне“, признава любимката на няколко поколения българи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ