Глория и дъщеря ѝ избягаха

Глория, Симона Загорова

Примата на фолка Глория и дъщеря й Симона Загорова обмислят много сериозна крачка в личния си живот.

Двете гласовити певици си приготвят багажи и бягат от България.

Не става въпрос за поредна почивка зад граница, каквато е слабостта на двете дами, а за местенце, където да се установят за постоянно. Със сигурност тази новина няма да се хареса на техните многобройни почитатели, които чакат с нетърпение срещите с любимите си певици.

Ще успокоим всички техни фенове, тъй като Глория и Симона няма да напускат окончателно България, а ще се връщат от време на време. “Много дължим на България, на нашата публика, но не е лошо човек да пробва и другаде“, категорични са те. Но всички емигранти в началото казват така, а след като се установят някъде другаде съвсем забравят обещанията си.

Глория изгради изключително успешна кариера, като заложи на свой собствен стил и безкомпромисна работа и със сигурност ще й бъде много трудно да се откаже от това. “Каквото и да се случва в моя живот, в главата ми винаги звучи музика. Аз съм си с този талант. Чуваш ли нещо, което е в главата ти, то трябва да излезе“, откровена е тя.

Певицата подчерта, че предпочита да създава авторска музика, а като свой пропуск до момента отбелязва липсата на повече дуети. Публиката харесва колаборации и обичаната попфолк звезда е категорична, че ще навакса с такива проекти. “Никога не мисля песните си от комерсиална гледна точка. Решила съм след време да заложа на концертната дейност и искам да създам репертоар, подходящ за този формат музикални срещи с публиката“, разказва тя.

Глория е откровена, че със своя сериозен опит се надява да е дала добър пример на дъщеря си Симона Загорова, защото пътят на артиста е труден и отговорен. “Всичко е свързано с много труд и подготовка“, признава примата на попфолка.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ