Лоши новини връхлетяха Александър Кадиев, лично майка му ги съобщи

Александър Кадиев

Напоследък все по-упорито се говори за развода на Сашо Кадиев и майката на дъщеря му Таня. Колкото и да отричат, нещата при тях не са никак розови, а яснота по въпроса внесе майката на актьора – Катето Евро.

Актрисата шашна последователите си в социалната мрежа със сърцераздирателна изповед. Актрисата сподели снимка на сина си Сашо Кадиев и внучката си Кати, а под кадъра написа: „Бях на възрастта на Кати, когато се разделих с баща си и никога не го видях повече…“.

И допълва: „Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и бащи“. Някои предположиха, че тя намеква за раздялата между Сашо Кадиев и Таня, а други мислят, че просто си излива собствената си болка в социалната мрежа.

Според клюките в живота на Кадиев се е появила друга жена, която е на път да разбие на пух и прах семейството му. Катето Евро била против увлечението на сина си и правела и непосилното, за да налее акъл на Сашко и Таня, за да се запазят като семейство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ