Николаос Цитиридис изчезва от телевизионния екран?

Николаос Цитиридис

Николаос Цитиридис може да изчезне от телевизионния екран толкова внезапно и неочаквано, колкото се появи преди 9 месеца. Шоуто на младия грък се оказало твърде скъпо за кризисните условия, в които в момента се произвежда.

Цитиридис не оправдал очакванията за грандиозен рейтинг, а интересът към предаването ставал все по-рехав. Ръководството на Би Ти Ви умувало дали да не спре „Шоуто на Николаос Цитиридис” след края на телевизионния сезон, а дотогава предаванията щели да бъдат разредени и сведени до едно издание седмично, научи „Уикенд”.
Най-благоприятният сценарий за гръка било шоуто му да се излъчва в края на седмицата, най-вероятно в петък, който по традиция е запазен за комедийни програми и сериали. Преди години по същия начин тръгна и шоуто на Любо Нейков – „Комиците”, и просъществува завидно дълго в ефира на частния канал. За разлика от Цитиридис обаче, то заложи на много популярни лица, които сами по себе си бяха гарант за рейтинг.

Докато наследникът на Слави Трифонов не оправда огромните очаквания, с които бе натоварен. Масираната  реклама, с която стартира „Шоуто на Николаос Цитиридис” първоначално му осигури висок рейтинг, но младият гърк не успя да задържи интереса към него. Предаването му се оказало прекалено скъпо на фона на спадащия интерес от страна на рекламодателите. Заради пандемията от Ковид-19 спонсорите се оттеглили, тъй като не виждали смисъл да плащат за реклами на стоки и услуги, които няма как да продадат.

В същото време екипът на шоуто е огромен. Освен самия водещ и бенда, които са на сцената, в него работят 8 сценаристи, 4-ма продуценти, 6-членен екип, който осигурява гостите в студиото, и такъв, който се занимава със скечовете. Водещият, който доскоро се прехранваше като стендап комедиант, вече не пишел сам смешките си. За всяка негова реплика на Додо, както го наричат приятелите му, се грижел екип от хора, писа Уикенд.

С редуцирането на излъчванията съвсем логично падали и разходите за заплати и хонорари на екипа. Пред Цитиридис съвсем скоро щял да стои ултиматума – или да се появява на екран веднъж седмично с окастрена заплата или да си търси друга работа. Младокът никак не бил очарован от този вариант, тъй като рязко щял да падне високият му стандарт на живот. Доскоро Николаос обитаваше пеналка под наем в квартал „Дружба”. След като изгря на малкия екран се премести в 3-стаен апартамент в затворен лъскав комплекс в покрайнините на „Витоша”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ