Дискотека в Бургас отвори, девойки друсат кючеци

Дискотека

Кефът няма цена. Неспазването на заповедта на здравния министър обаче може да има. Веднага след като стана ясно, че барове и дискотеки ще бъдат затворени, креативни собственици намериха „вратичка“ да продължат работа по един или друг начин, пише glas.bg.

Примери за това са дискотеки в Студентски град, които първи решиха просто да променят работното време и всичко да е наред. Другият случай, който набра много популярност, бе този в пловдивския бар „Сохо“.

Разликата е, че в последния партито, в което бяха замесени ВИП персони от пловдивския политически елит, беше след полунощ и Валери Симеонов реагира моментално. Припомняме, че лидерът на НФСБ внесе сигнал до главния прокурор, вътрешния и здравния министър за въпросното парти.
Симеонов посочи в сигнала, че събитието е протекло при грубо и демонстративно нарушаване на заповедите на здравния министър. Присъстващите не са носели маски и не са спазвали изискванията за физическа дистанция. Напротив, дансингът е бил пълен с хора.

В петък вечер друг купон се вихреше без спазването на каквато и да е дистанция в бургаския бар „Харем“. Силна музика, купон или просто дискотека под прикритие и заобикаляне на мерките.

От кадри в социалните мрежи ясно се вижда, че разстоянието от 1,5 м. между клиенти въобще не се спазва и също танцуващите са запълнили дансинга и са близко един до друг.

Все пак от заведението заявяват: „Въпреки мерките за безопасност можем да се забавляваме заедно!! Нашият персонал ще ви очаква и ще поеме отговорността за спазване на всички мерки за сигурност и вашето добро прекарване!“

Отбелязаният час като край на купона в рекламата обаче е 0:00 часа, което също не в рамките на позволеното…дори и да се спази.

Тук обаче поне на пръв поглед няма бургаския политически елит, а просто младежи, но ще има ли някакъв контрол или санкция? Предстои да разберем.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ